2018.11.11 Vam estar a Castelldefels volant per la Pau al món, i vam tenir la sort de tenir un vent ideal, per la qual cosa vam poder volar de tot. Gràcies a l'ONG Comparte per convidar-nos ha volar i gaudir d'un dia fantàstic.

11/11/2018 Estuvimos en Castelldefels volando por la Paz en el mundo, y tuvimos la suerte de tener un viento ideal, por lo cual pudimos volar de todo. Gracias a la ONG Comparte por invitarnos ha volar y disfrutar de un dia estupendo.

Avui dia 4/11/2018 hem estat a salou, fent un taller i una volada, el taller estava compost de 50 estels encara que hem fet 75, la volada ha estat fluixa degut al vent que ha estat molt fluix, peró hem aconseguit volar l' pop uns 5 minuts.

Hoy dia 4-11-2018 hemos estado en salou, haciendo un taller y una volada, el taller estaba compuesto de 50 cometas aunque hemos hecho 75, la volada ha estado floja devido al viento que ha estado muy flojo, peró hemos conseguido volar el pulpo unos 5 minutos.

El passat dia 10 de juny, es va celebrar a Badalona un taller d'estels, jardins i una petita volada, organitzada pel Front Marítim de Badalona.
Vam tenir una gran afluència de públic, l'esdeveniment ho organitzava Mira Mira de Badalona amb la col·laboració del Barcelona Estels.
Una salutació a tots aquells que van assistir i gràcies per col·laborar.

 

El pasado dia 10 de junio, se celebró en Badalona un taller de cometas, jardines y una pequeña volada, organitzada por el Frente Marítimo de Badalona.

Tuvimos una gran afluència de público, el evento lo organizaba Mira Mira de Badalona con la colaboración del Barcelona Estels.

Un saludo a todos aquellos que asistieron y gracias por col·laborar.

Ahir dia 21 d'abril es va celebrar el taller i volada de Blanes al cel 2018, hem de dir que tot i que el vent no va ser el millor, ja que teniem pics de força 5, va estar bé es volo el que es va poder i es van trencar algunes però ja se sap són inconvenients de l'oficio.Un abraçada i gràcies a tots aquells que van participar inclosos l'organització.

Ayer dia 21 de abril se celebró el taller y volada de Blanes al cel 2018, tenemos que decir que pese a que el viento no fue el mejor, puesto que teniamos picos de fuerza 5, estuvo bien se volo lo que se pudo y se rompieron algunas pero ya se sabe son gajes del oficio.

Un abrazo y gracias a todos aquellos que participaron incluidos la organización.
 

Hola companys el passat dia 15 octubre vam tenir la ja tradicional volada per la pau, tot va anar de meravella, fins i tot el vent es va comportar correctament.
Una salutació a tots.

Hola compañeros el pasado dia 15 Octubre tuvimos la ya tradicional volada por la paz, todo fue de maravilla, incluso el viento se comporto correctamente.

Un saludo a todos.

Avui dia 9 setembre 2018 hem estat com cada any a Sant Adrià del Besòs. el taller ha estat un èxit com sempre. han volat bé amb el poc vent que hi havia, peró les grans no hem pogut fer-les volar per falta de vent.

Badalcel 2011
 
            Valencia 2015
Valencia 2015
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now